Obavijesti za studente Uciteljskog i Ranog predskolskog odgoja i obrazovanja

Poštovani studenti, 
koristim priliku podijeliti s Vama nekoliko važnih informacija. 

Sve studente Učiteljskog fakulteta obavještavam da bi s današnjim danom (22.10.2020.) trebao završiti prijenos i validacija ECTS bodova ostvarenih prethodnih godina. Obzirom na okolnosti i kratak period u kojem je trebalo u sustav unijeti mnogo podataka, molim Vas da već od sutra ujutro 23.10.2020. provjerite sve podatke u studomatu. Ukoliko postoji neki problem, molim Vas da nazovete na broj 035/493-402 kako bismo odmah obavili eventualne korekcije. Studenti koji se prijavljuju za državne stipendije, mogu i u aplikaciji za prijavu provjeriti stanje ECTS-a u prethodnoj godini. 

Čisto radi transparentnosti informacija, naglašavam da se Vaš ured za studente trenutno nalazi na Trgu I. Brlić-Mažuranić 2 (u prizemlju desno) i radi sa studentima u pravilu svaki radni dan od 10-13h, a petkom za izvanredne studente do 16h. Ukoliko zbog obaveza ne možete doći u navedeno vrijeme uvijek se možete obratiti na telefon 035/493-402, mailom ili osobno u uredu gdje su Vam na raspolaganju djelatnice Martina Baltić i Marija Đuršić .

Studente Ranog i predškosklog odgoja i obrazovanja molim za još malo strpljenja vezano za unos podataka te korištenje Studomata.Podijelite ovu vijest

Vusb

Prijava za Administratore

Elektronička pošta

Elektronički identitet

Studomat