Menu Close

COVID-19

Poštovani studenti  i djelatnici Sveučilišta u Slavonskom Brodu,

sukladno Preporukama za održavanje nastave na visokim učilištima u razdoblju pandemije bolesti COVID-19 uz primjenu protuepidemijskih mjera za akademsku godinu 2021./2022., Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo od 2. rujna 2021., obavještavamo vas kako se nastava u akademskoj 2021./22. godini se izvodi na klasičan način, kao nastava uživo, uz prisutnost nastavnika i studenata na visokom učilištu. Obveza studenata je nošenje maski, samostalno mjerenje temperature i poštivanje razmaka.

Sveučilište u Slavonskom Brodu potiče i apelira na sve studente i zaposlenike Sveučilišta na cijepljenje protiv bolesti COVID-19. Cijepljenjem se smanjuje učestalost teških posljedica virusa, a obzirom da smo svjedoci koliko osoba koje nisu cijepljene završava na respiratoru.

Cijepljenjem štitimo svoje zdravlje i zdravlje drugih te osiguravamo uvjete za nesmetano odvijanje nastavnog procesa i svih aktivnosti na visokom učilištu.

U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije Sveučilište u Slavonskom Brodu će pravodobno reagirati sukladno naputcima koje zaprimi od Ministarstva znanosti i obrazovanja, Nacionalnog stožera civilne zaštite te lokalnih i regionalnih stožera i Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo.

S poštovanjem,

Rektor prof. dr. sc. Ivan Samardžić i Uprava Sveučilišta u Slavonskom Brodu

Skip to content