Menu Close

Savjetovalište za studente

ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE

Pružanje različitih oblika podrške i pomoći studentima i djelatnicima Sveučilišta u Slavonskom Brodu omogućeno je putem Savjetovališta za studente, Službe za zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti Zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije.

Gdje nas možete naći? Savjetovalište za studente nalazi se u sklopu Službe za javno zdravstvo, zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti, Slavonski Brod, A. Cesarca 71 (u neposrednoj blizini Naselja Slavonija II).

Termin savjetovanja možete dogovoriti na telefon 035/415-434 i to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 7 do 15 sati, te utorkom i četvrtkom od 11 do 19 sati.

Sve su usluge centra besplatne za korisnike. Dolazak na savjetovanje je slobodan, odnosno bez liječničke uputnice. U savjetovalištu možete dobiti individualni tretman, rad u malim skupinama, radionice, rasprave, predavanja.

Usluge Savjetovališta su besplatne! Dolazak na savjetovanje je slobodan, odnosno bez liječničke uputnice!

Čemu služi savjetovanje? Studentske godine su vrlo uzbudljive, ali ponekad i mogu biti stresno razdoblje. U savjetovalištu imate priliku porazgovarati o svemu što vas muči. Takav razgovor vam može pomoći u boljem razumijevanju sebe i svijeta oko vas, vaših osjećaja i ponašanja, veza s drugima, situacije u kojoj se nalazite, izbora i odluka koje su pred vama.

Nudimo vam pomoć u organizaciji učenja i problemima vezanim uz učenje, pomoć u rješavanju partnerskih odnosa, pomoć u razvoju bolje slike o sebi i razvoju socijalnih vještina, pomoć kod zlouporabe sredstava ovisnosti, te u svim drugim područjima za koje pokažete interes ili potrebu.

Skip to content