Menu Close

Dodjela stipendija studentima BTO

Sveučilište u Slavonskom Brodu objavljuje ograničeni javni poziv za dodjelu stipendija redovitim i izvanrednim studentima prijediplomskog studiju Ekoinženjerstva i zaštite prirode, prijediplomskog stručnog studija Bilinogojstvo i specijalističkog diplomskog stručnog studija Ekološka poljoprivreda i ruralni razvoj Sveučilišta u Slavonskom Brodu za akad. god. 2023./2024.

Pravo na dodjelu stipendija imaju redoviti i izvanredni studenti upisani u studijske programe koji su u akademskoj godini 2023./2024. prvi puta upisali godinu studija za studijski program iz biotehničkih znanosti na Sveučilištu u Slavonskom Brodu kako slijedi:

  • prijediplomski studiju Ekoinženjerstva i zaštite prirode (2. godina)
  • prijediplomski stručni studiji Bilinogojstvo (3. godina)
  • stručni diplomski studij: Ekološka poljoprivreda i ruralni razvoj. (1. i 2. godina).

 

Prijavu na ograničeni javni poziv prijavitelji (studenti) šalju u elektroničkom obliku (Obrazac za prijavu-redoviti student / Obrazac za prijavu-izvanredni student) na e-mail: stipendijemp@unisb.hr do 15. studenog 2023. godine.

Svaki student je dužan priložiti vlastoručno potpisanu Izjavu da ne prima niti jednu drugu stipendiju koja se financira iz javnih izvora Republike Hrvatske.

Upute za prijavitelje

Ograničeni javni poziv 2023/2024 studentima BO

Ograničeni javni poziv ministarstva poljoprivrede RH

Link na objavljeni javni poziv od strane Ministarstva poljoprivrede:

https://poljoprivreda.gov.hr/javni-pozivi-i-natjecaji/1198

Posted in Naslovnica, Stipendije, Studenti
Skip to content