Menu Close

Erasmus+ program ključna aktivnost 1 (KA171), projekti mobilnosti između država sudionica u programu i partnerskih država, iskustva doc. dr. sc. Hrvoja Sivrića – University of Dar es Salaam

U periodu od 6 – 10.2.2023. godine nastavnik Odjela društveno-humanističkih znanosti, Sveučilišta u Slavonskom Brodu, doc. dr. sc. Hrvoje Sivrić boravio je na University of Dar es Salaam, Dar es Salaam, Tanzanija u sklopu Erasmus+ programa ključna aktivnost 1 (KA171), projekti mobilnosti između država sudionica u programu i partnerskih država.
Svoja iskustva i dojmove prenio je nastavnicima i studentima Sveučilišta u Slavonskom Brodu putem predavanja i prezentacije održane u četvrtak, 23.2.2023. u 9:00h u Gupčevoj 24 na Odjelu društveno-humanističkih znanosti i u 9:00 sati, Dr. Mile Budaka 1.

Istaknuto je kako je međunarodna mobilnost instrument društvenog, osobnog i profesionalnog razvoja i doprinosi kulturnom obogaćivanju. Nova poznanstva i iskustva će zasigurno unaprijediti nastavni, znanstveni i stručni načina rada nastavnika. Također su upućene preporuke svim nastavnicima i studentima da sudjeluju u novim Erasmus+ programima.

RemasterDirector_5122f8b34
Erasmus – 4
Erasmus – 5

Posted in Erasmus+ mobilnost
Skip to content