Menu Close

Mjesec dobrih djela

Mjesec dobrih djela 2023.

Humanitarna akcija Mjesec dobrih djela, koju su zajedno pokrenuli i provode naši studenti i djelatnici u suradnji sa SKAC-om, kreće za nekoliko dana.
Dio koji se odnosi na prikupljanje hrane u trajnim namirnicama za potrebite, za socijalnu samoposlugu pri Franjevačkom samostanu i za Caritasovu pučku kuhinju započinje u ponedjeljak 4. prosinca 2023. godine i traje do utorka 19. prosinca 2023. godine. Obavještavam sve studente, djelatnike i vanjske suradnike koji se žele priključiti navedenoj akciji da svoje priloge u hrani (trajne namirnice) i higijenskim potrepštinama mogu donijeti u podrum zgrade Sveučilišta na Trgu IBM 2, Slavonski Brod, do utorka 17. prosinca 2023. godine.
U srijedu 13. prosinca u 14 sati na rasporedu je humanitarna šetnja, a u četvrtak 14. prosinca u 20 sati humanitarni kviz koji organizira Studentski zbor (detalji na plakatu u prilogu ove poruke).
Mjesec dobrih djela zaključujemo akcijom dobrovoljnog darivanja krvi u suradnji sa gradskim društvom Crvenog križa u srijedu 20. prosinca 2023. godine.
Unaprijed hvala svim studentima, djelatnicima i vanjskim suradnicima koji će se priključiti Mjesecu dobrih djela u ovo predblagdansko vrijeme.
Posted in Događanja, Naslovnica, Život
Skip to content