Menu Close

Nagrađivanje izvrsnosti nastavnika i suradnika Sveučilišta u Slavonskom Brodu za 2023. godinu

Na Sveučilištu u Slavonskom Brodu proveden je postupak odabira izvrsnih nastavnika i suradnika temeljem Pravilnika o nagrađivanju izvrsnosti nastavnika i suradnika Sveučilišta u Slavonskom Brodu.  Priznanja i prigodne nagrade izvrsnim nastavnicima i suradnicima Sveučilišta u Slavonskom Brodu za 2023. godinu uručene su na sjednici Senata Sveučilišta u Slavonskom Brodu dana 9. travnja 2024.

Temeljem Pravilnika o nagrađivanju izvrsnosti nastavnika i suradnika Sveučilišta u Slavonskom Brodu, nagrađeni su sljedeći nastavnici:

  • U I. kategoriji nagrađivanja izvrsnosti nastavnika i suradnika Sveučilišta u Slavonskom Brodu: ostvareni rezultati u podizanju kvalitete studiranja temeljeni na aktivnostima nastavnika/ suradnika u nastavi i radu sa studentima – za najbolje ostvaren rezultat u podizanju kvalitete studiranja u akademskoj 2022./2023. godini nagrada je dodijeljena doc. dr. sc. Aniti Kulaš Mirosavljević.

  • U II. kategoriji nagrađivanja izvrsnosti nastavnika i suradnika Sveučilišta u Slavonskom Brodu: ostvareni rezultati u objavama znanstvenih istraživanja – za najbolje ostvaren rezultat u objavama znanstvenih istraživanja u 2023. godini, nagrada je dodijeljena doc. dr. sc. Mladenu Bošnjakoviću.

  • U III. kategoriji nagrađivanja izvrsnosti nastavnika i suradnika Sveučilišta u Slavonskom Brodu: ostvareni rezultati u okviru projekata suradnje s gospodarstvom u 2023. godini, nagrada je dodijeljena doc. dr. sc. Mladenu Bošnjakoviću.

  • U IV. kategoriji nagrađivanja izvrsnosti nastavnika i suradnika Sveučilišta u Slavonskom Brodu: ostvareni rezultati u okviru međunarodnih/nacionalnih projekata (znanstveno-istraživački, razvojni, tehnologijski, IPA i drugi), nagrada je za 2023. godinu prof. dr. sc. Dražanu Kozaku.

  • U V. kategoriji nagrađivanja izvrsnosti nastavnika i suradnika Sveučilišta u Slavonskom Brodu: znanstveni potencijal mlađih nastavnika (odnosi se na zaposlenike na radnim mjestima višeg asistenta, docenta i izvanrednog profesora), nagrada je za 2023. godinu dodijeljena doc. sc Dejanu Mariću.

 

Posted in Događanja, Naslovnica, Nastava, Znanost
Skip to content