Menu Close

STEM-ovci požurite! Prijave za LUMEN Engeneering su započele!

LUMEN Engeneering edukativno je natjecanje u izradi praktičnih rješenja iz područja elektrotehnike. Cjelokupni projekt namijenjen je studentima i studenticama iz ovog STEM područja, a cilj mu je potaknuti ih da na kreativan način, samostalnim razvijanjem idejnih i praktičnih rješenja na zadanu temu, pokažu svoje znanje i talent. Ovo natjecanje jedinstveno je na području hrvatske što ga čini još atraktivnijim natjecateljima, ali i partnerima projekta. Upravo oni cijeli projekt financijski potpomažu pa su tako za najbolje natjecatelje osigurane i novčane nagrade.

 

Zainteresirani studenti i studentice mogu se prijaviti putem linka (https://form.jotform.com/223634018002341) sve do 31. siječnja 2023. Prijave mogu biti u timovima s minimalno dvije i maksimalno četiri osobe ili pak individualne, te će kasnije od samostalnih prijava također biti kreirani timovi.

 

Zamolila bih Vas da vijest o događaju objavite na svojim stranicama i društvenim mrežama. Vjerujem kako će ova vijest zainteresirati mnoge Vaše studente.

Posted in Događanja, Naslovnica, Opće, Život
Skip to content