Menu Close

Interna rasprava prijedloga zahtjeva za pokretanje postupka inicijalne akreditacije studija

Poštovani nastavnici Sveučilišta u Slavonskom Brodu,

sukladno članku 10. stavak 2. Pravilnika o vrednovanju studijskih programa Sveučilišta u Slavonskom Brodu dostavljam Vam na internu raspravu prijedloge zahtjeva za pokretanje postupka inicijalne akreditacije studija:

  • Sveučilišni diplomski studij Ekonomija, smjer Menadžment i poduzetništvo na Odjelu društveno-humanističkih znanosti Sveučilišta u Slavonskom Brodu
  • Sveučilišni prijediplomski studij Edukacijska rehabilitacija na Odjelu društveno-humanističkih znanosti Sveučilišta u Slavonskom Brodu.

Interna rasprava prijedloga zahtjeva za pokretanje postupka inicijalne akreditacije studija: Sveučilišni diplomski studij Ekonomija, smjer Menadžment i poduzetništvo na Odjelu društveno-humanističkih znanosti Sveučilišta u Slavonskom Brodu i Sveučilišni prijediplomski studij Edukacijska rehabilitacija na Odjelu društveno-humanističkih znanosti Sveučilišta u Slavonskom Brodu traje do 27. veljače 2024. godine.
Svoje prijedloge i komentare na prijedloge zahtjeva za pokretanje postupka inicijalne akreditacije studija: Sveučilišni diplomski studij Ekonomija, smjer Menadžment i poduzetništvo na Odjelu društveno-humanističkih znanosti Sveučilišta u Slavonskom Brodu i Sveučilišni prijediplomski studij Edukacijska rehabilitacija na Odjelu društveno-humanističkih znanosti Sveučilišta u Slavonskom Brodu možete dostaviti na email: asimunovic@unisb.hr

Predsjednik Odbora za nastavu
Sveučilišta u Slavonskom Brodu:

Prof. dr. sc. Željko Ivandić

Ekonomija (PDF)

Edukacijska rehabilitacija (PDF)

Posted in Naslovnica, Nastava, Znanost
Skip to content